ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι, για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού μέχρι να εμφανιστεί μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας σας και πατάτε το βελάκι ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ή απλά κάνετε click πάνω στο εικονίδιο του καλαθιού ( πάνω αριστερά σημείο της οθόνης).

Στη συνέχεια ολοκληρώνετε την παραγγελία σας είτε δημιουργώντας λογαριασμό συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε – αν έχετε ήδη λογαριασμό – απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης, κατα πως θα σας ζητηθούν. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε με κάνοντας ”κλικ” στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα απο κάθε μέθοδο πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διεύθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.

Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε είναι:
 1. Κατάθεση/Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς και πραγματοποιήστε την κατάθεση/μεταφοράς σημειώνοντας στην αιτιολογία των αριθμό παραγγελίας Μετά από την επιβεβαίωση της κατάθεσης/μεταφορας, θα πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας.

Για αγορά από Ελλάδα

ALPHA BANK
Αρ. Λογαριασμού: 705002002018924
Όνομα Δικαιούχου: LYNX Ι.Κ.Ε.
IBAN: GR19 0140 7050 7050 0200 2018 924

Για αγορά από Κύπρο

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
Όνομα Δικαιούχου: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Αρ. Λογαριασμου: 01270088203
IBAN: CY65002001270000000008820300

3. Μέσω Πιστωτικών – Χρεωστικών Καρτών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού..

2. Μέσω Αντικαταβολής

Με αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.mandyandmae.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό