ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Το προιόν μπορεί να επιστραφεί στα κεντρικά της εταιρείας εντός 15 ημερών από τη μέρα παραλαβής του προιοντος. Σε περίπτωση που το προιόν δεν είναι διαθέσιμο στο επιθυμητό μέγεθος, τότε θα σας στείλουμε ένα πιστωτικό ή μπορείτε να κάνετε αλλαγη με καποιο αλλο προιον. Η πρώτη αλλαγή γίνεται δωρεάν. Για κάθε επόμενη αλλαγή θα υπάρχει χρέωση 5€

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται σε 3 εύκολα και γρήγορα βήματα!

1. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση mandyandmae.eshop@gmail.com, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας και το προϊόν αλλαγής. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2310 473123 και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία τηλεφωνικά. Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης, σε αντίθετη περίπτωση, ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

2. Επικοινωνήστε με τις μεταφορική που σας έφερε το δέμα. Σας αναφέρουμε ότι συνεργαζόμαστε με τη Γενική Ταχυδρομική

 

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά το πλησιέστερο κατάστημα της μεταφορικής που σας έφερε το δέμα σας να παραλάβουν το προϊόν από την διεύθυνση που θα τους υποδείξετε χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα της μεταφορικής που σας έφερε το δέμα σας.

3. Αποστείλετε το δέμα σας ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για Ελλάδα και για την πρωτη αλλαγη)

Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στη μεταφορική που σας παρέδωσε το δέμα σας, με χρέωση παραλήπτη του LYNX I.K.E.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:

Ποσειδώνος 25, Πυλαία – Θεσσαλονίκη, Ελλάδα – ΤΚ: 55535

Τηλ Επικοινωνίας: 2310 473123

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με την εταιρία η οποία σας παρέδωσε αρχικά το δέμα. Αν παραλάβατε το δέμα σας με τη Γενική Ταχυδρομικη, τότε πρέπει να επιστρέψετε το δέμα σας με τη Γενική Ταχυδρομική. Επιστροφές με απλό ταχυδρομείο ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή αρκεί να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2310 473123 ή μέσω email στο mandyandmae.eshop@gmail.com. Επίσης μπορείτε με ένα μήνυμα στην σελίδα μας στο instagram @mandy_and_mae

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με την εταιρία η οποία σας παρέδωσε αρχικά το δέμα. Αν παραλάβατε το δέμα σας με τη Γενική Ταχυδρομικη, τότε πρέπει να επιστρέψετε το δέμα σας με τη Γενική Ταχυδρομική. Επιστροφές με απλό ταχυδρομείο ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τη τρέχουσα αξία του επιστρεφόμενου προιόντος. Αν επιστραφεί η παραγγελία που αρχικά είχε δωρεάν μεταφορικά, θα επιστραφεί η αξία της παραγγελίας έχοντας αφαιρεθεί 5 ευρώ. Αυτή είναι η αξία των δύο αποστολών, δηλαδή της αρχικής αποστολής 3 ευρώ και της επιστροφής 2 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας με οποιοδήποτε τρόπο τον εξυπηρετεί, είτε μέσω email στο mandyandmae.eshop@gmail.com ή μέσω τηλεφώνου στο 2310 473123 ή μέσω των social media. Η επικοικωνία γίνεται με σκοπό ο πελάτης να δώσει τον αριθμό λογαριασμού του (IBAN), όπως και ένα όνομα δικαιούχου. Μόλις ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων, εμείς θα σας στείλουμε την απόδειξη πληρωμής με email ή ακόμα και με μήνυμα μέσω του λογαριασμού μας στο instagram.