ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με τη Γενική Ταχυδρομική και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 16:00. Παραγγελίες οι οποίες θα λαμβάνονται μετά τις 16:00, θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Τα μεταφορικά είναι 3,50€ για παραγγελίες έως 39,00€ και Δωρεάν για παραγγελίες από 39,00€ και πανω στην Ελλάδα και 7€ για Κύπρο (ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας).

Παραγγελίες οι οποίες έχουν καταχωρηθεί με ελλιπή στοιχεία επικοινωνίας δε δύναται να προωθηθούν. Πχ ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πόλη, τ.κ. και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας, η ομάδα της Mandy + Mae είναι στη διάθεση σας είτε τηλεφωνικώς, είτε με email mandyandmae.eshop@gmail.com ή μέσω της σελίδας μας στο instagram και στο facebook.

Σε περιπτώσεις που επιθυμείτε να παραλάβετε το δέμα από το κατάστημα της μεταφορικής, ιδανικά θα ήταν να το επισημάνετε στο κουτάκι με την καταχώρηση της παραγγελίας γράφοντας απλά “παραλαβή από το κατάστημα της μεταφορικής”

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Π.Χ. ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 3 έως 4 εργάσιμες μέρες

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας, ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας θα έχετε πάντα το δικαίωμα εκ νέου μελλοντικής παραγγελίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

Για τις αποστολές στην Κύπρο ισχύει ότι για τις αποστολές στην Ελλάδα με τη μόνη διαφορά ότι η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και δεν είναι διαθέσιμη η μεθοδος πληρωμής με αντικαταβολή.

Τραπεζικός Λογαριασμός

LYNX Ι.Κ.Ε.
Αρ. Λογαριασμού: 705002002018924
ALPHA BANK
IBAN: GR19 0140 7050 7050 0200 2018 924